اقامت ترکیه

شرایط اخذ اقامت ترکیه

 

اقامت ترکیه انواع مختلفی دارد:

 

اقامت ترکیه توریستی 90 روزه بدون ویزا

 

مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت ترکیه نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

 

اقامت ترکیه از طریق خرید ملک : ( اقامت موقت )

 

با توجه به این قانون جدید فروش ملک در ترکیه به اتباع 183 کشور ازجمله شهروندان ایرانی امکان پذیر شده است .  اما به دلیل اینکه برای اغلب متقاضیان خرید ملک در ترکیه ، اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک بسیار اهمیت دارد ، دولت ترکیه  برای متقضیان خرید ملک که مایل به اخذ اقامت موقت ترکیه می باشند ، قوانین جدیدی وضع کرده است . از تاریخ اجرای این قانون ( می 2014 ) مهلت اقامت اتباع خرجی که در ترکیه ملک خریداری می کنند از سه ماه و شش ماه به یکسال  افزایش پیدا کرد .

 

لطفاٌ توجه داشته باشید که این اقامت در واقع اقامت موقت ترکیه میباشد که بعد از اتمام مدت یکسال در صورتی که شما هنوز صاحب ملک باشید و سند ملک به نام شما باشد ، می توانید این اقامت را برای یکسال دیگر تمام کنید . در واقع اقامت ترکیه با خرید ملک ، اقامت موقت یکساله قابل تمدید است . برخلاف تبلیغات نادرستی که در این زمینه انجام می گردد با خرید ملک در ترکیه قادر به اخذ پاسپورت ترکیه و یا اقامت  قطعی ترکیه نمی باشید .

 

برای اخذ اقامت دائم ترکیه شرایط کاملاٌ متفاوت است میبایست  5 سال  تا 8 سال  اقامت موقت را داشته باشید و در ترکیه زندگی کرده باشید و بیمه داشته باشید و بعد از آن می توانید برای اقامت دائم درخواست کنید و کلیه مدارک شما به آنکارا ارسال میشود و بعد از گذشت پروسه کاری حدود یکسال ، اگر شما شرایط دریافت اقامت دائم ترکیه را از لحاظ دولت ترکیه داشتید ، این اقامت به شما داده می شود .

 

اقامت از طریق ازدواج

 

یک را اقامت دائم در ترکیه ازدواج می باشد. هنگامی که شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال اقامت دائم را درخواست کنید.اگر از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت ترکیه اقدام می کنید چند نکته را باید رعایت نمایید:

- ازدواج واقعی باشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه شود.

- فردی که با او ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد.

- ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد.

در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت شما به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

مدارک لازم جهت ازدواج در ترکیه ۱-شناسنامه و پاسپورت ۲-عکس ۴ قطعه ۳- برگه مبنی بر مجردبودن شخص از کنسولگری کشورآن شخص ( زنانی که طلاق گرفته اند بایداز زمان طلاق ۳۰۰ روز گذشته باشد)د

ختران  و پسران جهت ازدواج بدون رضایت پدر و مادر باید ۱۸ سال را تمام کرده باشند.

دختران  و پسران جهت ازدواج با رضایت پدر و مادر سن ۱۷ برای پسر و سن ۱۵ برای دختر کافی می باشد.

 

اقامت ترکیه تحصیلی و دانشجویی

 

برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.

 

اقامت ترکیه کاری

 

کسب اقامت کاری در ترکیه به 2 صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت ترکیه در سالیان بعد با بازه های 2 ساله تمدید خواهد شد. مجددا لازم بذکر است که در حال حاضر این روش، بهترین و عملی ترین روش اخذ اقامت دایم ترکیه برای ایرانیان می باشد.

اخذ اقامت ترکیه کاری از نوع کارگری مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن زمان طبق استعلام اداره کـــار ترکیه بیکار نباشد. با ملاحظه این نکته می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری از این دست در ترکیه برای کلیه خارجیان بالا نیست.

 اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتیکه شما 5 سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از 5 سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان دریافت اقامت دائم از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.

 

اقامت ترکیه

اقامت دائم

 

اقامت دائم ترکیه تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که این نوعاقامت ترکیه هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل 3 سال و پس از تمدیدهای 6 ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد. کسانی که برای اقامت دائم ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.

 

از طریق سرمایه گذاری

 

با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

 

 

 

به اشتراک بگذارید

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
آخرین ویرایش در 21/11/1396

به اشتراک بگذارید

نویسنده

مدیریت

درباره ما

اولین وبسایت جامع ایرانیان مقیم ترکیه

جدیدترین ارسال ها

خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه کافیست ایمیل خود را ثبت نمایید